Sırbistan’da Ana Bjelica’dan Türkiye itirafı! ‘Harika savaştık’

FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin 6’ncı maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı karşısında parkeden 3-1 mağlup ayrılan Sırbistan’da Ana Bjelica açıklamalarda bulundu.

Takımıyla gurur duyduğunu ve harika bi maç olduğunu belirten Ana Bjelica, “Harika bir maçtı. Takımımın verdiği mücadele ile, bugün gösterdiği şey ile gurur duyuyorum” dedi.

Türkiye’nin ikinci sette yaptığı geri dönüşe dikkat çeken Ana Bjelica, “Bu takıma karşı, bu oyunculara karşı oynamak gerçekten zor. Bazı fırsatları değerlendiremedik 19-12 gibi, büyük bir fırsattı ama sayı üretemedik” ifadelerini kullandı.

Diğer maçlara odaklanmaları gerektiğini belirten Ana Bjelica, “Yine de harika savaştık. Şu an kalan 2 maçımıza odaklıyız” diye konuştu.

Giovanni Guidetti yönetimindeki Sırbistan Milli Takımı, ABD etabında kalan maçlarda Kanada ve Bulgaristan ile karşı karşıya gelecek.

SIRBİSTAN’IN MİLLETLER LİGİ PERFORMANSI

Sırbistan, FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde şu ana kadar oynadığı 6 maçın 5’inde parkeden mağlup ayrıldı. Giovanni Guidetti’nin öğrencileri sadece Tayland’a karşı üstünlük kurabilidi.

Sırbistan Milli Takımı’nın şu ana kadar oynadığı maçlarda elde ettiği skorlar şu şekilde:

Sırbistan 1-3 Dominik Cumhuriyeti
Sırbistan 3-0 Tayland
Sırbistan 1-3 Çin
Brezilya 3-0 Sırbistan
Polonya 3-1 Sırbistan
Sırbistan 1-3 Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx